Er zijn meer oplossingen dan problemen

Ontdek je mogelijkheden

Een aantal weken geleden is mijn nichtje geboren. Ze is nog heel klein en overgelaten aan de zorg van haar ouders. Onvoorwaardelijk vertrouwen en onvoorwaardelijke liefde. De eerste glimlach, het openen van haar ogen wordt met veel blijdschap gade geslagen. Alles wordt aangepast aan het ritme van de baby. Hoe ouder we worden hoe meer de kinderen zich aan gaan passen aan het ritme van de ouders. Als de kinderen niet meer meekomen in het ritme, vragen we ons af of er misschien iets mis is met het kind…

Hoe ouder de kinderen worden, hoe meer druk van buitenaf wordt gelegd op prestaties hoe meer we verwijderd kunnen worden van dat allereerste gevoel dat je kind is geboren. De eerste glimlach, de eerste oogopslag, alles er op en eraan geregeld door moeder natuur. Een wonder! Een kind is een wonder. Jij bent ook een wonder, nog steeds.
Zit je in een negatieve spiraal al voor een tijdlang? Besef dan dat je een wonder bent en de moeite waard bent om om hulp te vragen! Je hoeft het niet alleen te doen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: