Er zijn meer oplossingen dan problemen

Ontdek je mogelijkheden

Wanneer ben je een held? Wanneer voel je je een held?

Vroeger imiteerde ik Madonna, Michael Jackson, Thake That en ja ook Whitney Houston. Met een koptelefoon op, zodat niemand de muziek hoorde en wel mijn stem. Meebrullen met de hoge tonen van Whitney en ik vond dat ik prachtig zong šŸ˜‰ In mijn ogen zijn/waren zij een held…

Inmiddels zijn helden voor mij ook mensen die goede daden verrichten, zich inzetten voor het welzijn van andere mensen en niet zo bekend zijn….

Onlangs had ik een gesprek met mijn neef. Tijdens dit gesprek vertelde hij mij over zijn tegenslagen tot hoe hij hier mee omgaat, wat dat met hem heeft gedaan en hoe hij het geloof in zichzelf weet te houden door door te zetten!

Op zijn werk heeft hij de held van de dag geĆÆntroduceerd. Met een zelfgemaakt bordje zorgt hij ervoor dat iemand de held van de dag wordt. Iedereen ontvangt dit bord met enorme trots en ze zijn super gemotiveerd om de held van de dag te worden!

Dat noem ik echt een heldendaad, van een ware held! Neef, ik ben ontzettend trots op je en ik heb een enorme bewondering voor jouw kracht om het beste uit je leven te halen en uit die van anderen! Ondanks…..en wellicht dankzij……

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: