Er zijn meer oplossingen dan problemen

Ontdek je mogelijkheden

 

Wat heb ik gedaan? Over hete kolen gelopen!!

Firewalk

Firewalk 21/3/2014

Wat een onwijs gave ervaring zeg! 4 dagen lang van ’s ochtends vroeg tot middernacht non stop door diverse processen heen gemotiveerd worden! Een congres van 4 dagen door Anthony Robbins en Joseph Mc Clendon III in London.

Ik vond het echt super spannend…….

Angst

Angst is onze grote raadgever en tegelijkertijd ook ons grootste vijand! Ik dacht dat ik nooit ergens angsten voor had, dat kwam omdat ik net deed of ik geen angst kende en situaties vermeed.

Ik deed heel stoer, overschreeuwde mezelf, lach het weg, maar in mijn lijf gebeurde er van alles en nog wat. Dat liet ik natuurlijk nooit merken, want ik wilde geen medelijden…..! Totdat er een moment aanbrak dat het mijn leven ging beheersen, tsja toen moest ik van mezelf wel de angsten onder ogen komen!

Pijn & plezier

Volgens Anthony Robbins veranderen mensen alleen als ze echt veel pijn ervaren of als ze ergens plezier in hebben.

Hoe ga jij met angst om? Ga jij iets uit de weg, doe je net alsof het er niet is, ga je er tegen vechten? Anthony Robbins danst er mee! Hij laat inzien dat angst niet weggaat, als je er tegen vecht, het ontwijkt of negeert.

Hij laat je inzien dat de angst er niet voor niks is en als je angst groot is, dat het je iets duidelijk wilt maken! Het stuk waar je angst voor hebt, heeft meer aandacht nodig…..

Verhalen

Dan kom je er achter dat je jezelf verhalen vertelt, zoals

  • ik ben het niet waard,
  • ik ben te jong,
  • ik kan dit niet,
  • ik heb niet gestudeerd,
  • het is mijn schuld,
  • ik doe het toch niet goed,
  • enz. enz.

Het is heel fijn om je angsten te kunnen delen, zodat een ander je op weg kan helpen. Nog fijner is het als je van je angsten af kunt komen!

Uitzicht

Op de terugweg heb ik toch van een fantastisch uitzicht genoten, vanuit het vliegtuig. Jawel, ik durfde naar buiten te kijken, zonder dat mijn maag ondersteboven keerde, ik hyperventileerde en mijn hart als een razende tekeerging!

Achter de angsten gaat zo’n ontzettende mooie wereld schuil, maar ja dan heb je wel eerst de moed te vinden om je angsten aan te gaan!

  • Heb jij de moed om op ontdekkingstocht te gaan?
  • Word het voor jou ook nu echt tijd om iets te gaan veranderen in je thuissituatie?
  • Wil je ook weten welke mogelijkheden erin jou zitten?

Gedrag & emoties

Op 23 & 24 mei geef ik een training over ADHD gedrag & emoties, speciaal voor moeders!

Klik hier en ontvang meer informatie!

Durf jij het aan?

Ik ontmoet je graag 🙂

Judith Nieuwpoort

ADHD Factory

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: