Er zijn meer oplossingen dan problemen

Ontdek je mogelijkheden

Onlangs ontving ik een mail van een deelnemer over de “coach je kind” training. Samen met haar man heeft ze de trainingsdag gevolgd…

Hieronder lees je haar bericht:

Door de workshop kwam ik er achter dat vertrouwen voor mij belangrijk was in de opvoeding, maar dat dat ook een punt is waaraan ik moest werken. Eerder durfde ik onze oudste niet zonder begeleiding buiten te laten spelen, maar ik had ook niet altijd zin om naar buiten te gaan wat tot een hoop frustraties leidde. Met kleine stapjes heb ik hem los durven laten en nu speelt hij buiten zonder dat ik me ontzettend zorgen maak of hij niet met vreemden meegaat of te ver weg gaat. Hij geniet met volle teugen van de vrijheid die hij heeft gekregen en de nieuwe vriendjes die hij in de buurt heeft gemaakt.

Daarnaast was een van de dingen die je aangaf dat wij als ouders ook tijd voor ons zelf moesten maken om dingen te doen waar wij zelf van genieten. Na ongeveer 13 jaar geleden voor het laatst te hebben paard gereden ben ik na je workshop weer begonnen met rijden en van die beslissing heb ik nog geen moment spijt gehad. 

Gaaf om te lezen toch, wat er mogelijk is? En dat na 1 trainingsdag!
Iets voor jou?
Klik hier voor meer informatie over deze trainingsdag
Misschien tot binnenkort 🙂
Judith Nieuwpoort
Nilza Miranda & Judith Nieuwpoort zijn de oprichters van Stichting Happy KidsCare. Zij streven ernaar om met het team binnen Happy KidsCare een veilige plek te creëren, zodat ouders & kinderen weer happy worden met zichzelf en elkaar.
 
                                           Kinderen Happy | Iedereen Happy
 
Happy KidsCare | Bizetstraat 50 | 2625 AX Delft | 015 – 2145 140

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: