Word de beste JeugdProfessional voor jezelf en je klant

Deze modules, de coaching, de video’s geven jou de tools die je nodig hebt om voor iedere klant het geschikte begeleidingstraject te creëren.

Je kunt direct beginnen. Je hebt 3 maanden lang begeleiding d.m.v. coachcalls. Daarna heb je levenslang toegang tot het programma.

Herken je deze gedachtes en situaties?

Voor mij zijn deze gedachtes en situaties super herkenbaar!

Ik dacht heel vaak ook, “Wie ben ik om mijn klanten te vertellen wat ze anders moeten doen”. En ik leerde ook dat de gedachtes die je hebt, resulteren in je gedrag.

Met deze wetenschap beloofde ik aan mezelf om de beste versie van mezelf te worden. Ik wilde er voor zorgen dat mijn klanten niet door mijn emoties, waarden en normen beïnvloed zou worden. Ik wilde de best mogelijke begeleiding bieden, waar mijn klant de rest van zijn leven op terug kan vallen.

En precies dát, bied ik je aan tijdens de training “Word de beste JeugdProfessional voor je klant”. Alles wat je leert, gaat een leven lang mee. Hoe fijn, als jouw klanten weerbaarder worden en jou niet meer nodig hebben! Dat is mijn streven.

En weet je wat dat betekent voor jou? Je krijgt het plezier terug, je ziet resultaten en dat geeft voldoening!

Gun jezelf deze ontdekkingsreis! Sterker nog, het is je plicht als JeugdProfessional om de beste versie van jezelf aan je klant te geven, zodat hij/zij de groei kan doormaken die nodig is naar een happy leven.

Hoe? Daar ga ik je stap voor stap bij helpen!

Mijn achtergrond en ervaring

Ik heb vanaf 2008 mijn vaste baan opgezegd, als consulent bij de Sociale Dienst, om mijn missie te volbrengen: een happy leven creëren voor ouder en kind, waarbij een diagnose is gesteld.
Sindsdien heb ik honderden gezinnen begeleid.

Vanaf 2015 heb ik  samen met mijn compagnon Happy KidsCare opgericht. Een jeugdhulpveleningsorganisatie waar ouder en kind terecht kunnen om om te leren gaan met ADHD/ASS.

Diverse concepten heb ik ontwikkeld, zoals het vader en kind outdoorweekend, Coach je kind training en diverse events voor gezinnen en jeugdprofessionals.

Tevens heb ik een 30 daags coachboekje ( het Happy boekje) geschreven voor ouders, waarvan een kind een diagnose heeft of een vermoeden daarvan.

Vanaf 2018 is de HKC Academy actief, een samenwerking met trainers uit het werkveld: hét trainingsplatform met SKJ-geaccrediteerde trainingen.

Ik heb een Happy Formule ontwikkeld, waarin ik de jeugdprofessional meeneem in de mogelijkheden om zelf ook weer happy te worden in je werk.

Mijn hele leven ben ik al gefascineerd door mensen. Waarom doen ze wat ze doen. Hoe komt het dat de één zoveel uitdagingen heeft in het leven en de ander er fluitend door heen gaat?

Ik leerde mezelf ontzettend goed kennen, waardoor ik veel zekerder ben geworden in mijn werk. Ik weet wat ik kan, waar ik goed in ben en durf dit te benoemen. Ik weet waar mijn valkuilen, mijn uitdagingen liggen en ik durf dat te benoemen.

Dit zorgt ervoor dat ik heel goed heb leren kijken in processen. We hebben ook niet binnen 1 dag leren lopen. De klanten die jij en ik begeleiden hebben de tijd nodig, het vertrouwen en de hoop om op hun eigen tempo de groei door te maken, waar ze naar verlangen.

Onze rol is om ze de weg te wijzen, de support te bieden en het lichtpuntje aan het eind van de tunnel aan te reiken!

Module 1

Begeleidingsmodel. Je kunt steeds terugvallen op het begeleidingsmodel om weer in gesprek te gaan met de ouders. Wat zijn de hulpbronnen en wat zijn de belemmeringen om van de huidige naar de gewenste situatie te komen? Je krijgt inzicht in hoe je de belemmeringen kunt verzwakken en ombuigen en hoe je hulpbronnen kunt inzetten.

Module 2

Je ideale klant. Je leert herkennen welke eigenschappen de klant heeft die het beste bij jou past. Je ontdekt hoe het komt dat je met de één sneller resultaat haalt dan met de ander. Je leert je bewuster inleven en vindt een betere aansluiting, ook met klanten die minder dicht bij jou staan.

Module 3

Ontdek je kwaliteiten. Je herkent je eigen kwaliteiten, waarden en ontwikkelpunten. Je ontdekt wat je belangrijk vindt en waarom je doet wat je doet.
Je kunt je gevoelens onder woorden brengen en daardoor ook je klanten begeleiden om te verwoorden wat hen drijft.

 

 

Module 4

In deze module gaan we nog dieper in op het contact met ouders.

In de jeugdzorg werken we met mensen. En ieder mens heeft emoties. Als jij begrip kunt opbrengen voor de ouders met wie je werkt, kun je makkelijker aansluiting vinden.

 

Bonussen

Deze training bestaat uit 4 modules, 12 opdrachten en persoonlijke begeleiding gedurende 3 maanden. Voor deze training ontvang je een certificaat na afloop en 21 SKJ punten.

Als je nu instapt ontvang je

 1. Het Happy Coachboekje Twv € 15,-
 2. Het Happy Waardenspel Twv € 25,- incl. online training

Je ontvangt levenslange toegang tot de modules.

Praktische informatie

 • Je kunt direct starten met de online training
 • De online training bestaat uit 4 modules en een aantal bonusvideo’s
 • Per module is er een uitgebreid werkboek te downloaden of digitaal in te vullen
 • De live online traininingsdagen incl. coachsessies vinden plaats op donderdag 19 mei, donderdag 26 mei, donderdag 2 juni en donderdag 9 juni 2022
 • Tijdstip 9.30 – 12.00 uur
 • Je ontvangt tijdig een uitnodiging met alle praktische informatie, zodat je goed voorbereid bent op de live online dagen.
 • Je hebt een jaar lang toegang tot de online training
 • Je ontvangt 21,5 SKJ punten voor het volgen van deze training
 • Je ontvangt na afloop een certificaat
 • Investering: € 597,- incl. BTW